Na východe najbližšie k vám Rádio Košice aj vďaka jedenástej frekvencii

Infomix

Technickým pokrytím i obsahom ide o jediné východoslovenské rádio, ktoré sa vo vysokej miere venuje regionálnemu spravodajstvu i publicistike na autorskej úrovni.

Najväčšie regionálne rádio na Slovensku si môžu východniari naladiť na ďalšej frekvencii 103,2 MHz - Žarnov. Na trase - Moldava nad Bodvou – Turňa nad Bodvou – Soroška už budú mať plnohodnotný signál Rádia Košice.

Pripomeňme, že Rádio Košice vzniklo 7.7.2007 na košickej frekvencii 91.7 MHz. Aktuálne si ho možno naladiť takmer na celom východe. Technickým pokrytím i obsahom ide o jediné východoslovenské rádio, ktoré sa vo vysokej miere venuje regionálnemu spravodajstvu i publicistike na autorskej úrovni.

Foto
Rádio Košice už má 11 frekvencií / RÁDIO KOŠICE

Rádio Košice touto novou frekvenciou rozšírilo svoju poslucháčsku základňu: „Frekvencia 103,2 MHz slúži na „dokrytie“ územia medzi Moldavou nad Bodvou – Turňou a Soroškou. Zároveň je tým zabezpečená kvalitatívna kontinuita vysielania Rádia Košice medzi Košicami a Rožňavou pre všetkých, ktorí mali na tejto spojnici problém s príjmom nášho vysielania,“ uviedol pre KOŠICE ONLINE generálny riaditeľ Rádia Košice Oto Tache.

Hlavným dôvodom rozšírenia bola dlhodobá žiadosť obyvateľov Turne a Moldavy nad Bodvou a okolia, či vodičov prechádzajúcich danou trasou. Rovnako však ide o skvalitnenie signálu na južnom ťahu z Košíc v smere na Rožňavu. Regionálna jednotka tak potvrdila svoju filozofiu, ktorá sa nesie v duchu hesla: NA VÝCHODE NAJBLIŽŠIE K VÁM.

Rádio Košice si môžete naladiť na týchto frekvenciách: Košice mesto 91.7 MHz, Košice okolie 106.9 MHz, Prešov 90.4 MHz, Trebišov 91.0 MHz, Michalovce 102.7 MHz, Rožňava 102.0 MHz,  Sabinov – Lysá 90,8 MHz, Strážske 97,0 MHz, Levoča 92.6 MHz, Poprad  91.7 MHz a Žarnov 103,2 MHz

 

Zdroj: RÁDIO KOŠICE